TOONIKA OY

Toonika Oy

Toonika Oy syntyi unelmasta tarjota ainutlaatuisia soittimia nuorille soittajille. Alussa asiakkaita palveltiin Espoossa sijainneen ”showroomin” kautta muutamien vuosien ajan. Kysynnän kasvaessa haasteeseen vastattiin avaamalla kivijalkaliike Helsinkiin vuonna 2017. Kivijalkaliikkeen myötä unelmat kasvoivat. Halusimme palvella myös nuoria lahjakkuuksia ja huippuammattilaisia löytämään mieleisen arvosoittimen liikkeestämme. Tänä päivänä Toonika kuuluukin alansa merkittävimpiin liikkeisiin Suomessa. Tervetuloa asioimaan liikkeessämme! Haluamme auttaa Sinua löytämään sen Oikean.

Heikki Takkula

Heikki Takkula on Toonika Oy:n toimitusjohtaja. Heikki aloitti sellonsoiton opiskelut 7-vuotiaana Oulussa. Opinnot veivät Heikin jo nuorena Sibelius-Akatemiaan ja myöhemmin ulkomaille. Opintojen ohessa Heikki huomasi vähitellen auttavan monia ystäviään löytämään itselle hyvän soittimen. Soitinkyselyjen lisääntynyt määrä johti lopulta kivijalkaliikkeen perustamiseen Helsinkiin. Pohjoisen poikana Heikki ei ole unohtanut juuriaan ja Toonikan asiakkaita palvellaan nykyjään myös Oulussa sijaitsevan etäpisteen kautta. Heikki nauttii kontaktien luomisesta ja verkostoitumisesta myös ulkomailla ja Toonikan verstaassa nähdäänkin usein kansainvälisiä viulunrakentajia tekemässä trimmaus- ja huoltotöitä.

Kovana urheilumiehenä tunnettu Heikki haluaa viljellä Toonikan asiakaspalvelussa selkeää linjaa, jalkapalloseura Liverpoolia mukaillen: ”You’ll never walk alone”. 

Toonika

Emilija Rozensteina

emilija@toonika.fi

Samuli Hyvärinen

Senja Suvanto