Toimitusehdot

 

Toimitustapa

toimitustapana ovat: Postin kirje ja Keltainen Kuljetus 16, tai Matkahuollon pakettipalvelu. Myös nouto on mahdollista yhteystiedoissa mainitusta osoitteessa. Nettikaupan kautta voit tilata tuotteita vain Suomeen. Jos haluat tilata Suomen ulkopuolelle, ota meihin yhteyttä sähköpostilla toonika@toonika.fi  tai puhelimitse  +358 50 4364946

Toimitusaika

Postilla ja Matkahuollolla toimitettaessa toimitusaika on normaalisti 1-3 arkipäivää tilauksesta. Mikäli valitset toimitustavaksi noudon, lähetämme sinulle sähköpostitse vahvistuksen siitä, mistä päivästä alkaen tilaus on noudettavissa. Jos tuote on tilapäisesti loppu varastosta ilmoitamme siitä sähköpostitse. Jos asiakastietoihin on annettu puhelinnumero, otamme yhteyttä puhelimella mahdollisimman pian.

Käytössäsi ovat seuraavat maksutavat

Ennakkomaksu, tilaustapahtuman jälkeen saat sähköpostiisi tilisiirron, jolla tilaus maksetaan ennakkoon. Postiennakko, tilaus lähetetään postiin ja se maksetaan postiin noudettaessa.
Matkahuolto, Matkahuollossa bussiennakolla tilatessa emme peri toimituskuluja lainkaan, vaan Matkahuolto veloittaa omat palvelunsa (rahtikulut painon mukaan + jälkivaatimuskulu + mahdollinen asiamiesveloitus) pakettia noudettaessa.

Toimituskulut

Kun maksat tuotteet ennakkomaksulla tai luottokortilla (PayPal):

Toimituskulut sisältävät pakkaus- ja kuljetuskulut. Maksat vain yhden toimituskulun/tilaus. Kulu määräytyy tilauksen kalleimman toimituskululuokan tuotteen mukaan.
Kun tilaat postiennakolla

  • Tilaus maksetaan postiin noudettaessa

 

Palautusoikeus

Noudatamme kuluttajansuojalakia ja kuluttajaviraston verkkokauppaohjetta. Käyttämätön tuote voidaan palauttaa 14 päivän kuluessa tavaran vastaanotosta, jolloin kauppasumma palautetaan täysimääräisenä. Palautusmahdollisuuden säilyttävä kokeilu tarkoittaa käytännössä sitä, että soitin palautetaan lähetystä vastaavassa kunnossa ja siinä ei ole käytön jälkiä, ja se palautetaan sen omassa alkuperäispakkauksessaan. Palautusoikeus ei koske yrityksiä.

Omistusoikeus kaupan kohteeseen kuuluu myyjälle kunnes koko kauppahinta on maksettu.Sopimuksesta mahdollisesti johtuvat erimielisyydet ratkaistaan Espoon käräjäoikeudessa.