Tuotteemme ja palvelumme ovat saaneet lujan luottamuksen niin ammattilaisten kuin harrastajien keskuudessa.

Toonikan selloissa on takuulla Suomen paras hinta -laatusuhde!”

Jonathan Roozeman, kansainvälinen sellosolisti

http://www.jonathanroozeman.net

“Toonikan viulut ovat huiman toimivia ja terveäänisiä hintaansa nähden. Kokeilemani jouset ovat myös erittäin tasapainoisia hyvin valituilta valmistajilta. Soittimet ovat trimmmattu mahdollisimman optimaalisesti, mikä on harvinaista herkkua tämän hintaluokan soittimille. Toonikan tuotteet ovat hintansa puolesta täydellinen valinta vasta-alkajalle ja laadun puolesta voisi suositella ammattilaisillekin.”

Kasmir Uusitupa, konserttiviulisti

 

Olen ollut hyvin vaikuttunut Tonica-sellon ominaisuuksista. Sellossa on muheva basso ja kirkas ylärekisteri. Olen myös huomannut, että sellosta pystyy loihtimaan monipuolisia sävyjä suurta sellokirjallisuutta soitettaessa. Käytän soitinta suurella tyytyväisyydellä päivittäisessä opetustyössäni.

Lauri Laitinen (Laurin sello, Toonika “Tonica”)

Sellonsoiton yliopettaja Oulun konservatorio

“Jo ensikosketukseni Maestoso-selloon sai minut huomaamaan, että kyseessä on erikoislaatuinen soitin. Soittimesta tulvehtiva ääni on sekä iso, että täyteläinen niin ylä- kuin alarekisterissä. Soittaminen tuntuu helpolta ja on kuin sello itse tekisi puolet työstä.  Ottaen huomioon, että opiskelijana ei vielä ole helppoa investoida paljon rahaa selloon, olen erityisen iloinen kuitenkin löydettyäni näin hienon soittimen. Sellon, jonka kanssa voin kehittyä muusikkona.

Olen todella tyytyväinen Toonikan palveluun ja voin lämpimästi suositella soitinkauppoja täältä!”

Antonia Hägglund (opiskelija, Sibelius-Akatemia)

 

“Hankin Toonika Maestoso -sellon syksyllä 2017. Olen soittanut sillä orkesterityössäni Oulu Sinfoniassa, kamarikonserteissa sekä orkesterin solistina. Sello soi erittäin  voimakkaasti ja avoimesti, kuuluu tarvittaessa helposti isossakin tilassa orkesterin yli. Se oli myös heti ostettaessa todella hyvässä trimmissä, hyvin istuva ja muotoiltu talla sekä otelaudan ja yläsatulan viimeistely mahdollistavat puhtaat vaikeatkin kaksoisäänet ja akordit. Loistava hinta-laatusude, suosittelen lämpimästi Toonika Maestoso -selloa.”

Harri Österman, Oulu Sinfonia

”Pitkän etsinnän jälkeen löysin Toonika Dolce-sellon, joka täytti odotukseni. Soitin on avoimesti soiva, siinä on syvä bassorekisteri, sielukas diskantti ja se reagoi herkästi. Uuden selloni lisäksi suuri ilonaihe on ollut asioida Toonika-liikkeessä. Palvelu on asiantuntevaa, miellyttävää ja lämminhenkistä. Pojat paneutuvat intohimoisesti työhönsä.
Suosittelen!”

Janne Aalto, Tapiola Sinfonietta

sello Dolce

sello Dolce

“Cremonalla on hunajainen ja kantava soundi. Huippusello hyvään hintaan, suosittelen lämpimästi.”

Rufus Långbacka (opiskelija)

Det er en fantastisk cello. Stor varm klang, er tydelig og nem at spille på. Folk bliver næsten chokeret når jeg fortæller at den er kinesisk. Det kunne lige så godt være en dyr italiensk. Jeg kunne ikke ønske mig mere fra en cello.
(“Selloni on mahtava. Sellossa on iso ja lämmin ääni ja sitä on helppo käsitellä. Ihmiset ovat  todella hämmästyneitä, kun kerron selloni olevan kiinalainen. Se voisi ihan yhtä hyvin olla jokin kallis italialainen instrumentti. En voisi toivoa yhtään enempää sellolta.“)

Sofie Spanget
Odense symfoniorkester (Sofien sello, Toonika Cremona)

 

“I min søgen efter en god cello bue primært til mit arbejde som orkester musiker i Odense Symfoniorkester, har jeg gennem Toonika købt en bue som er udover alt forventning. Jeg søgte en stabil nem bue at spille med og stadig med kvaliteter store nok til også at klare solo opgaver. I forhold til pris er jeg utrolig overrasket over kvaliteten og de tekniske egenskaber den bue har. Jeg kan på den varmeste anbefale Toonika som vejleder og deres produkter.

(“Etsiessäni hyvää jousta, jota voisin käyttää sellistin työssäni Odensen sinfoniaorkesterissa, löysin Toonikan avulla jousen, joka ylitti kaikki odotukseni. Etsin vakaata ja helpposoittoista jousta, jossa olisi kuitenkin tarpeeksi laatua myös suurempien soolotehtävien suorittamiseen. Jousen hintaan nähden olen uskomattoman yllättynyt siitä laadusta ja niistä teknisistä ominaisuuksista mitä jousessa on. Voin mitä lämpimimmin suositella Toonikaa heidän asiantuntemuksesta ja tuotteiden laadusta.“)

Katarina Altino (3. solo cellist Odense symfoniorkester)